De kantoorprinters van Ricoh

Kantoorprinters bieden het voordeel van in kleur printen, scannen en kopiëren in verschillende formaten in één. Met de aanschaf van een Ricoh kantoorprinter print je superscherp documenten en afbeeldingen.

Ricoh printers

Als je kiest voor Ricoh printers, dan staat duurzaamheid voorop. Bij de productie van deze printers wordt rekening gehouden met grondstoffen en milieu. Alle delen van kunststof zijn afkomstig van plantaardige materialen. Hergebruik van materialen om zo verspilling te voorkomen, staat centraal in de productie van deze printers.

De Smart Office Solutions maken het mogelijk om al het printgedrag en de kosten ervan bij te houden. Als manager kun je instellen wie er mag printen vanaf welke plek. Het biedt zelfs de mogelijkheid om te scannen en printen vanaf de smartphone.

Voordelen service abonnement

Het is aan te raden om bij de aanschaf van deze printer een serviceabonnement af te sluiten. Mochten er problemen zijn met de printer, dan wordt er snel een monteur  naar je toegestuurd om het probleem te verhelpen. Zo loop je weinig achterstand op, mocht het de kantoorprinter het niet meer doen. Het blijven uiteraard technische apparaten die soms ineens besluiten er mee te stoppen. Het serviceabonnement van Ricoh bestaat uit ondersteuning en helpdesk zodat u optimaal gebruik kunt maken van de printer. Andere ondersteuningen zijn:

  • Periodiek onderhoud door professionele monteurs
  • Voorrang bij meldingen
  • Direct reparatie bij defect
  • Vervangende printer om werkzaamheden op te vangen
  • Vervanging van onderdelen
  • Arbeidsuren van de printer worden bijgehouden 

Voordelen van een Ricoh printers

  • Eenvoudige bediening: de bediening van Ricoh printers zijn eenvoudig en je schakelt makkelijk tussen printen in zwart-wit en in kleur. Veel printers zijn niet efficiënt in hun gebruik omdat het lastig in gebruik is.
  • Snel opgestart: snel in de ochtend een factuur printen is zo gedaan met deze kantoorprinter. De opstarttijd is erg kort en zo kun je ze snel gebruiken
  • Smart printer: de printers van Ricoh hebben een wifi-punt en staan altijd in verbinding met de computers, zo kun je snel en locatie-onafhankelijk printen. Door het wifi- punt ben je er altijd van verzekert dat jouw mobiele apparaat verbonden is met de printer.